Call +40 123 456 789
Free shipping on all orders over $75
  • 0
Free shipping on all orders over $75
Call +40 123 456 789

Store

Store

Onze eerste eigen winkel is een feit! Na jaren shop-in-shops te hebben gehad in meerdere grotere concerns, hebben wij eindelijk besloten om zelf de stap te wagen. 

 

Vanaf nu kun je bij ons in onze woonplaats Spijkenisse, heerlijk shoppen. Je vindt hier niet alleen onze sieraden, maar ook onze zijdebloemboeketten, home decoratie, meubels, de mooiste wandtextiel en nog veel meer. Je kunt ook bij ons terecht voor advies. Zowel persoonlijk advies op het gebied van kleding en sieraden als advies voor jouw interieur. Wij kunnen jou dromen werkelijkheid laten worden en er is voor ieder budget wat te vinden. Wij werken samen met merken die dicht bij ons staan en die de beste kwaliteit leveren. Naast het aanbieden van unieke items zijn kwaliteit en persoonlijke hoogwaardige service bieden onze prioriteiten. De merken die bij ons te vinden zijn delen diezelfde kernwaarden. 

Concept store

Daarnaast is een gedeelte van onze winkel ook ingericht als conceptstore. Meerdere (kleine) ondernemers onder één dak, die verschillende soorten items aanbieden. Er worden ook verschillende inspirerende workshops gegeven zoals het maken van je eigen vlinderstolp. Genoeg leuks om te zien en te doen!

 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust bij ons langs. Klik hier(link van contactpagina) voor meer informatie over openingstijden