Met haar creatieve geest stond oprichtster Asja Geertruida binnen haar omgeving altijd al bekend om haar stylingtalent en oog voor detail.

Tijdens een vakantie in Portugal raakte zij enorm onder de indruk van de karakteristieke maar vooral ook betaalbare sieraden. In Portugal vond Asja het aanbod dat zij in Nederland maar niet kon vinden en dus besloot ze dit zelf te introduceren. Een aantal reizen, research en sieradenavonden met vriendinnen verder en het merk Femme des Fleurs was geboren. Ruim 10 jaar later heeft FDF verkooppunten over heel de wereld en zijn wij uitgegroeid tot een favoriet merk van meerdere bekende Nederlanders en influencers.

Vanaf het begin konden klanten bij FDF terecht voor exclusieve items zoals de feather-earrings waarmee wij ware trendsetters zijn gebleken. Tot op heden bewaken wij deze exclusiviteit door onze unieke formule waarbij er van ieder sieraad slechts een beperkte oplage is. Bij FDF geloven we dat jezelf onderscheiden de perfecte manier is om jezelf uit te drukken en je persoonlijkheid te tonen. Deze kernwaarde hebben wij doorgevoerd in onze interieurafdeling; een branche waar wij ons sinds 2020 op hebben toegelegd. Je interieur is een verlengde van je persoonlijkheid en om ook hierin onderscheidend te zijn hebben wij de meest bijzondere stukken van over de hele wereld verzameld. Zoals de Kalabubu kettingen, agaatschijven op voet, en vele andere pronkstukken uit o.a. Azië, Afrika en Europa. Dit zijn stuk voor stuk eyecatchers die je interieur een luxueuze uitstraling geven en meer vertellen over je karakter.

Webshop

Onze producten zijn uiteraard verkrijgbaar via onze webshop, maar sinds kort kun je ook een bezoekje brengen aan ons filiaal in Spijkenisse! Hier vind je niet alleen karakteristieke sieraden maar ook fleurige zijdebloem boeketten, prachtig behang, hoogwaardige meubels en nog veel meer interieurdecoratie en accessoires.

Ondernemers

. Verder kun je bij ons terecht voor individueel advies, zowel op het gebied van sieraden als voor jouw interieur. Daarnaast bevindt zich in ons filiaal ook een conceptstore waar wij een plekje bieden aan meerdere kleine ondernemers. Verwacht hier een selectie van de allerleukste kinderkleding, kantoorartikelen, haaraccessoires, dames- en herenkleding, verzorgingsproducten & natuurlijke producten.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust bij ons langs, klik hier  voor meer informatie over openingstijden en neem vooral ook een kijkje op de assortiment pagina voor meer informatie over onze sieraden en op de adviespagina voor informatie over onze interieurafdeling.