Met de juiste sieraden maak je niet alleen je look af maar straal je ook persoonlijkheid uit. De sieraden van FDF zijn stuk voor stuk statement pieces die hieraan bijdragen!

Ons assortiment bestaat uit unieke sieraden die over de hele wereld worden gemaakt. De designs zijn van eigen hand of gebaseerd op vintage designs die nieuw leven zijn ingeblazen. Voor ieder sieraad maken wij een zorgvuldige afweging in de keuze voor het materiaal en de juiste afwerking. Zo werken wij veel met natuurstenen die niet alleen een lust voor het oog zijn maar ook allemaal hun eigen bijzondere uitwerking hebben op ons lichaam en onze geest. Daarnaast zijn onze sieraden verkrijgbaar in drie verschillende materialen: sterling zilver, messing en sterling zilver verguld met 24 karaat goud volgens de micron methode. Onze duurzaam geproduceerde items zul je niet snel ergens anders tegenkomen en klanten geven aan dat juist deze exclusiviteit ons merk zo aantrekkelijk maakt.

Als je al klant bij ons bent is het ook mogelijk om losse bedels bij ons aan te schaffen zodat je jouw collectie op een duurzame manier kunt uitbreiden.