een unieke formule waarbij

er van ieder sieraad enkele stuks

of beperkte oplages zijn.

Femme des Fleurs is ontstaan vanuit een passie voor bloemen en unieke sieraden. Na een vakantie in Portugal in 2010 viel het ons nog meer op dat Nederland zo weinig unieke en betaalbare sieraden had. Wij wilden al het moois hier ook kunnen kopen. Na een aantal reizen en wat zoekwerk, kwam het merk tot leven en werd er via avonden met vriendinnen sieraden verkocht. Ondertussen is het merk tien jaar later uitgegroeid tot een favoriet merk van meerdere bekende Nederlanders en vloggers en zijn er verkooppunten over de hele wereld.

Femme des Fleurs heeft een unieke formule waarbij er van ieder sieraad enkele stuks of beperkte oplages zijn. Uniek zijn is een belangrijk aspect in dit verhaal. Jezelf onderscheiden is een manier om jezelf uit te drukken en je ware-ik te laten zien. Onze sieraden ondersteunen deze gedachte en onze klanten kiezen daarom ook specifiek voor ons merk. Ook de onderdelen van onze sieraden helpen erbij. Zo werken wij veel met natuurstenen die niet alleen prachtig zijn, maar ook allemaal weer een unieke werking hebben op ons lichaam en onze geest.

De combinatie van vintage items die wij van over de hele wereld vandaan halen en nieuwe items met een vintage look die duurzaam worden geproduceerd, zorgen ervoor dat je gegarandeerd opvalt.